Slimme radiatorknop

EAN: 4260328611463
4.75 WeChecked waardering
Beste prijs:

99,95

Hoogste prijs:

429,95

Tado 1 slimme radiatorknop starterkit

Verkrijgbaar bij 5 shops:

Swipe voor alle prijzen

Slimme radiatorknop

Met de slimme radiatorknop starterskit kun je vanaf je mobiele telefoon radiatorknoppen open of dichtzetten zonder dat je aanpassingen aan je CV ketel hoeft te doen.

Ga energieverspilling tegen met een slimme radiatorknop.

Tado heeft als missie om energieverspilling tegen te gaan met behulp van slimme producten. Met de slimme radiatorknop van Tado kun je waar dan ook met een mobiele verbinding je radiator open of dichtzetten. Je bent snel op de hoogte als een ruimte wordt verwarmt waar een raam open staat, of als je zelf snel een bepaalde ruimte wilt verwarmen (of juist niet).

Bridge

Met deze starterskit wordt een bridge meegeleverd zodat je via WiFi of mobiele verbinding alle tado producten kunt bedienen. Je zorgt er tevens voor dat de Tado producten met de bridge praten en een notificatie kunnen versturen als er iets aan de hand is.

Volledig automatisch op de achtergrond met Tado auto-assist.

Wil je echt je huis slimmer maken, dan kun je kiezen voor een Tado auto-assist abbonement. Hiermee kan Tado zelf voor jou de verwarming uitzetten als je onderweg bent of bijvoorbeeld een raam open staat terwijl je de ruimte aan het verwarmen bent.

Lees meer over het Tado abonnement en bijhorende functionaliteiten.

In een handomdraai geinstalleerd.

Tado heeft veel aandacht besteed aan zowel het uiterlijk van de radiatorknop als de installatie ervan. Tado bied veel handleidingen om jouw huidige radiatorknop te vervangen en zijn te gebruiken op bijna alle bekende merk radiatorknoppen.

Zelf energieverbruik in de hand.

Met de Tado app ben je volledig in controle, waar ook ter wereld. Natuurlijk hoef je niet altijd de Tado app te gebruiken, maar kun je ook gebruik maken van IFTTT . Heb je even je telefoon niet bij de hand, dan kun je uiteraard een radiator op de ouderwetse manier bedienen 🙂

Technische specificaties

Slimme radiatorknop Waardering:

Met de Tado slimme radiatorknop starterkit ben je klaar om je huis slimmer te maken. Breid de starterkit later uit met meer radiatorknoppen, thermostaat zodat je nog energiezuiniger wordt (en dus ook bespaart op je energierekening).

4.8

WeChecked waardering

5

Mogelijkheden

5

Vormgeving

4

Prijs

5

Slimheid

Slimme radiatorknop vragen: