Slimme thermostaat bedraad met 2 radiatorknoppen

EAN: 4260328611661
(4.5) uit 812 beoordelingen
Beste prijs:

319,00

Hoogste prijs:

319,00

slimme thermostaat bedraad met 2 radiatorknoppen starterkit

Verkrijgbaar bij 5 shops:

Swipe voor alle prijzen

Slimme thermostaat bedraad met 2 radiatorknoppen

Met de Tado slimme thermostaat bedraad met 2 radiatorknoppen ben je snel opweg met het slimmer maken van je woning. De starterkit bevat een slimme thermostaat bedraad, bridge en radiatorknoppen zodat je 1 of meer ruimtes kunt bedienen. Met deze basisset ben je voorbereid om uit te breiden naar meer radiatorknoppen.

Ga energieverspilling tegen met een slimme thermostaat.

Tado heeft als missie om energieverspilling tegen te gaan met slimme producten. Zo kan de slimme thermostaat de verwarming aanpassen als je niet thuis bent, of een seintje geven als een raam open staat in een ruimte die ook wordt verwarmt. De meegeleverde slimme thermostaat leert ook het gedrag hoe jij je woning verwarmt en kijkt daarnaast naar de weersvoorspelling zodat je niet onnodig verwarmt (of koelt).

Radiatorknoppen bedienen op afstand

Het voordeel van Tado is dat de producten met elkaar kunnen communiceren. Zo kun je door meerdere slimme radiatorknoppen in verschillende ruimtes te plaatsen enkel de ruimte verwarmen die warm moet zijn. Zo wil je bijvoorbeeld ‘s ochtends enkel een warme badkamer, maar mag de woonkamer een lagere temperatuur hebben (en houden). De radiatorknoppen kun je dus individueel bedienen.

Tado Bridge

De slimme thermostaat is het hart van je verwarming, maar de bridge communiceert daadwerkelijke welke radiatoren aan of uit blijven. De Bridge zorgt voor alle communicatie rondom je Tado producten. Zo is het niet enkel bedoeld om met je CV ketel te communiceren, maar kan het ook bijvoorbeeld airco units bedienen. De bridge is ook bij deze starterkit aanwezig zodat je geen extra onderdelen nodig hebt.

Uitbreiden met meer Tado producten.

Tado maakt het mogelijk om altijd uit te breiden naar meer producten. Zo heb je waarschijnlijk niet genoeg aan slechts 2 slimme radiatorknoppen en wil je deze bijkopen. Tado heeft standaard een losse, duopack en quarto pack van slimme radiatorknoppen maar er zijn ook combi pakketen bij webshops beschikbaar.

Bekijk alle Tado slimme radiatorknop mogelijkheden.

Technische specificaties

Slimme thermostaat bedraad met 2 radiatorknoppen Waardering:

Met de Tado slimme thermostaat bedraad met 2 radiatorknoppen heb je een goede basis in huis om je huis energiezuiniger te maken. Je kunt tot 25 apparaten uitbreiden. Door de push notificaties ben je op de hoogte als een raam open staat of wanneer onnodig een kamer wordt verwarmt omdat je buiten huis bent.

4.5

WeChecked waardering

5

Mogelijkheden

5

Vormgeving

3

Prijs

5

Slimheid