Slimme thermostaat bedraad

EAN: 4260328611456
lage score WeChecked waardering
Beste prijs:

199,00

Hoogste prijs:

359,95

Tado slimme thermostaat bedraad starterkit

Verkrijgbaar bij 7 shops:

Swipe voor alle prijzen

Slimme thermostaat bedraad

Met de Tado slimme thermostaat bedraad starterkit kun je je huidige thermostaat vervangen voor een slimme en energiezuinige thermostaat. De slimme thermostaat bedraad werkt met zowel radiatorknoppen als vloerverwarming. Deze starterkit is vooral op het laatste gefocust omdat er geen losse radiatorknoppen bij zitten. Wil je dus je huidige vloerverwarming systeem slimmer maken en energieverspilling tegengaan, dan is dit de beste oplossing voor jouw woning. 

Ga energie verspilling tegen. 

Tado heeft als motto energieverspilling tegen te gaan door slimmere producten te gebruiken. Zo hoeft de verwarming niet overal door het huis tegelijkertijd aan te slaan als je enkel je badkamer wilt verwarmen. Of je bent met vakantie maar vergeten de thermostaat lager te zetten.  

Tado Bridge

Met de meegeleverde Tado Bridge kun je via een internet verbinding en de Tado app overal ter wereld je tado systeem bereiken. De bridge communiceert tevens met andere Tado producten zoals de radiatorknoppen en kan tot 100 accessoires bedienen.

Slimmer op meerdere vlakken

De slimme thermostaat van vandaag de dag doen meer dan enkel je verwarming hoger of lager zetten op jouw commando. Ze denken zelf en houden ook rekening met weersomstandigheden. Tado gaat nog een stap verder met een auto-assist functie wat automatisch aanpast naar jouw locatie of gedrag. De auto-assist functie is een premium functionaliteit waar je een jaar of maandabonnement voor af kunt sluiten. Wil je, zoals vele, niet aan abonnementen vast zitten, dan kun je ervoor kiezen om enkel push notificaties te versturen zodat je zelf de verwarming lager zet.

Uit te breiden naar jouw (gewenste) situatie:

Tado heeft een brede selectie aan producten op de markt. Zo kun je altijd uitbreiden met meerdere bedrade en draadloze thermostaten zodat je meerdere ruimte individueel kunt bedienen. Heb je ook nog eens Airco in huis, dan kun je met de aircobedieningen je huidige Tado systeem uitbreiden. Net als andere merken zoals Philips Hue kun je klein beginnen, maar alsnog later het systeem uitbreiden.

Technische specificaties