Philips Hue

Philips Hue Outdoor

Philips Hue Outdoor lampen
Philips HuePhilips Hue Outdoor

Met de Philips Hue Outdoor serie maak je van je tuin een slimme sfeervolle tuin. Philips Hue bied een uitgebreid assortiment aan muur, padverlichting, spots en meer.

Weerbestendig

De outdoor serie is speciaal voor buiten ontworpen. De lampen bieden IP65 ondersteuning (bescherming tegen binnendringen van stof en sproei dicht). Hierdoor is de kans kleiner dat zand, grond en water minder binnen kan dringen.

Low Energy

Als je verlichting in je tuin wilt aansluiten heb je uiteraard stroom nodig. De richtlijn is normaal dat stroomkabels (grondkabels) tot wel 60 cm diep moeten liggen. Om veel graafwerk te voorkomen bied Philips nu ook zogenoemde ‘low energy’ kabels aan waar zwakstroom door heen gaat. Je kunt verschillende outdoor lampen aansluiten zonder te hoeven graven. De stroomaanvoer kun je gewoon op de grond leggen.

Spots

Met de outdoor spots van Philips Hue kun je eenvoudig planten, objecten of muren belichten. Je kunt hiervoor de Lily of Lily XL spot gebruiken. Ze zijn weersbestendig (IP65), kunnen op de grond of tegen een muur gemonteerd worden. Tevens zijn de normale lily spots ook met ‘low energy’ te bedienen. De spots zijn beide voorzien van ‘White and Color Ambiance‘ kleuren, wat dus betekend dat je tot 16 miljoen kleuren kunt kiezen.

Muurlampen

Uiteraard heeft Philips Hue ook wandlampen ontwikkeld. Zo heb je meer dan 10 verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Of je nu een klassieke of moderne tuin hebt, er is altijd een model die past. De muurlampen zijn met de kleuren White (enkel wit licht), White Ambiance (warm en koud licht) en White and Color Ambiance (alle kleuren) verkrijgbaar.

Pad verlichting

Moet je in het donker weleens naar je tuinhuis of wil je het tuinpad verlichten, dan kun je met meerdere zogenoemde smokkellampen uit de voeten. Met de Fuzo, Calla, Econic, of Impress heb je een ruime keuze. Bijna al deze series zijn voorzien van White and Color Ambiance zodat je naast handigheid ook een sfeervol pad kunt maken.

Bewegingsensor

Net als binnen heeft Philips Hue ook een outdoor bewegingssensor op de markt gebracht. De sensor kan beter tegen stof en (spuit) water waardoor hij echt geschikt is voor buiten. Anders dan de binnen sensor is dat je de outdoor bewegingssensor ook in een hoek of op een hoek (zoals een staander) kunt plaatsen.