Philips Hue

Econic

De Philips Hue Econic is voornamelijk een traditionele outdoor serie. Zo heb je 3 wandlampen, een sokkel en buiten lantaarn om te gebruiken.

Traditioneel maar slim

Ondanks de traditionele look van de Econic serie zijn alle lampen slim en zijn ze te bedienen met de Hue app, sensoren of automatisch via een Hue Bridge. Kies uit maar liefst 16 miljoen kleuren, zet meerdere lampen tegelijk aan of stel een schema in om de lampen aan en uit te schakelen.

Muurlampen

De Econic serie heeft drie verschillende modellen van muurlampen. Zo kun je kiezen tussen de Econic staand, hangend en vierkante model waarbij de laatst benoemde een meer modern uiterlijk heeft.

Padverlichting

Mocht je ook je pad willen verlichten, dan kun je kiezen uit de Econic smokkellamp en buitenlantaarn. Beide lampen zijn voorzien van zogenaamde ‘low voltage’ zodat je niet de kabel 60CM diep hoeft te graven. Mocht je tijdens het tuinieren verongeluk met een schop door de kabel heen gaan dan zul je geen gevaarlijke schok ontvangen en vervang je de kabel met bijvoorbeeld de Outdoor verlengkabel 2,5 meter.