Philips Hue

Philips Hue White

Philips Hue White
Philips HuePhilips Hue White

Met de Philips Hue White haal je warm wit licht in huis.

Philips Hue bied verschillende kleuren tinten van lampen op de markt. Zo is de basis versie vaak enkel de ‘White’ versie, waarmee je een zachte witte kleur kunt creëren. Het bied direct het voordeel dat je de lamp kunt dimmen. Daarnaast heb je controle vanuit je luie stoel om een lamp aan of uit te zetten met de Hue app of door te praten tegen je Google Home, Alexa of Siri.

Philips Hue White specificaties

De White versie van de hue lampen hebben een kleurtemperatuur van 2700K, wat staat voor kleurtemperatuur. Je kunt dit vergelijken met zonsopkomst / zonsondergang aan licht. Het is dus ideaal voor bijvoorbeeld je slaapkamer, hal of WC.

Je kunt zoals beschreven de White lamp dimmen van 0 (uit) tot 100%. Dit doe je eenvoudig vanuit de HUE app door het schuifje van je zone of kamer te verslepen als een lamp aan staat. Ook bestaat er een dimmer switch waarmee je een set aan lampen tegelijk kunt bedienen.

De White kleur is beschikbaar in een E27, E14 en GU10 fitting. Dit houdt dus in dat je vrijwel elke lamp in een Nederlandse huishouden kunt vervangen met deze type kleur lamp.

Basis prijs voor alle Hue lampen

Naast alle voordelen hierboven beschreven is de White versie tevens de goedkoopste van alle beschikbare kleuren. Heb je ruimtes die je graag wil automatiseren, maar mis je de noodzaak om echt van kleur te wisselen, dan kun je het beste voor de White versie of White Ambiance kleur gaan.

Philips Hue White Starter kit

Ben je nieuw met Philips Hue en wil je ervaren hoe makkelijk het is om je huis sfeervoller te maken met deze lampen? Philips Hue bied zogenaamde starterkits uit om snel met een aantal lampen aan de slag te gaan en heeft daarnaast een Bridge, zodat je tot 50 lampen kunt gebruiken.

Bekijk alle starterkits

Ontdek ook andere kleuren

Naast de White versie lampen bied Philips Hue ook White Ambiance, White and Color Ambiance en Gradient (sinds 2020) lampen uit.