Philips Hue Bridge

EAN: 8719514342620
(4.45) uit 37 beoordelingen
Beste prijs:

39,00

Hoogste prijs:

249,95

Philips Hue Bridge

Verkrijgbaar bij 33 shops:

Swipe voor alle prijzen
 

Philips Hue Bridge

Met de Philips Hue Bridge zorg je ervoor dat je Hue lampen met elkaar kunnen communiceren. Het is het hart ofwel fundering van je Hue lampen en bied verschillende voordelen ten opzichten van enkel het bestuderen van lampen met een bluetooth connectie.

Installatie

De Philips Hue Bridge installeer je eenvoudig door deze te verbinden met je (wifi) router. Doordat de Bridge verbonden is het lokale netwerk kun je eenvoudig je lampen bedienen. Ook buitenhuis heb je controle over je lampen omdat de bridge met het internet is verbonden. Start de Hue app op je smartphone of tablet om de installatie te voltooien.

Communiceer met alle Hue apparaten

Allereerst communiceert een bridge niet alleen met Hue lampen, maar ook alle Philips Hue Assessoires. Je kunt tot 50 lampen en 10 assessors verbinden met één bridge.

Buiten en binnen

Ongeacht welke Hue lampen je hebt, zolang de lampen zijn verbonden met een Philips Hue Bridge heb je de mogelijkheid om lampen aan en uit te zetten. Dit betekend dus dat je zelfs nog op Schiphol even snel je vakantie modus kan aanzetten voordat je naar je vakantie bestemming wegvliegt.

Altijd up to date

Doordat de bridge is verbonden met het internet kan eenvoudig de nieuwste software of firmware updates geïnstalleerd worden. Dit geldt voor zowel de bridge als de Hue lampen.

Communiceer met andere apparaten

De Hue bridge communiceert met het zogenaamde Zigbee protocol. Zigbee is het bekendste communicatie middel voor smart home devices en bekende Home automation systemen zoals Apple’s homekit werkt hiermee. Omdat de grote bekende merken dit protocol ondersteunen betekend het dat je lampen ook met andere apparaten kunnen communiceren of acties (genaamd recepten) uit kunnen voeren.

Beveiliging

In het algemeen vinden mensen het onprettig wetende dat een apparaat is verbonden aan het internet. Een ander voordeel dat de Philips Hue Bridge is verbonden met het internet is dat de beveiliging ook up to date is. Philips heeft al meerdere software updates uitgegeven zodat je beschermd blijft voor eventuele hackers.

Los verkrijgbaar of bij een starterkit

De Philips Hue Bridge is los verkrijgbaar, maar is ook standaard meegeleverd bij elke starterkit. Zoals het woord al zich beschrijft is een starterkit in het leven gebracht om je snel omweg te helpen met Hue lampen. In een starterkit worden er een aantal lampen, een bridge en soms nog andere assessoires meegeleverd en is dit goedkoper dan dat je al deze onderdelen los aanschaft.

Technische specificaties

2 jaar
ja
breedte
14,600 cm
breedte product
8.8 cm
bridge
1
brutogewicht
0,313 kg
de bridge
frequentieband 2400-2483,5 mhz
demontage
geen demontage-informatie beschikbaar
diameter
88 mm
duurzaam
nee
ean/upc - product
8719514342620
energie-efficiëntielabel (eel)
n/a
energieverbruik
250ma max
ethernetkabel
1
frequentieband
2400-2483.5 mhz
garantie
2 jaar
gebruikershandleiding
zorg ervoor dat je de lokale wetgeving volgt aan het einde van de (economische) levensduur van het product en gooi het niet weg bij het normale huishoudafval. door het product op de juiste manier af te voeren, voorkom je mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu en de menselijke gezondheid.
gewicht
280
gewicht product
280 gr
het product weggooien
zorg ervoor dat je de lokale wetgeving volgt aan het einde van de (economische) levensduur van het product en gooi het niet weg bij het normale huishoudafval. door het product op de juiste manier af te voeren, voorkom je mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu en de menselijke gezondheid.
hoogte
17,400 cm
hoogte
26 mm
hoogte product
8.8 cm
inclusief voedingsadapter
ja
lengte
7,200 cm
lengte product
2.6 cm
lengte x breedte
90.9 x 90.6 mm
lijn
bridge
materiaalnummer (12nc)
929001180642
max. aantal accessoires
10
max. aantal lampen
50
merk
philips hue
montagemogelijkheden
desktop
nettogewicht
0,220 kg
philips hue app
ios 13 en hoger
productnummer
562992
smarthome
ja
smarthome bediening
afstandsbediening, smartphone/tablet
smarthome bediening
smartphone/tablet, afstandsbediening
spraakassistenten
amazon alexa
temperatuur wanneer in werking
0 °c - 40 °c
type artikel
bridge
vochtigheid wanneer in werking
0%
voedingsadapter
1
voedingsadapter
100 – 240 v ac / 50 – 60 hz

Philips Hue Bridge Waardering:

De Hue bridge is het hart van je Hue systeem. Met de bridge kun je tot met 50 verschillende lampen of accessoires communiceren. De bridge zorgt ervoor dat je zowel binnen als buiten je woning lampen kunt bedienen. Naarnaast verzorgt het ook de updates aan je lampen. Het installeren van de bridge gaat eenvoudig en met de simpele grote 'koppel' knop kun je eenvoudig een nieuw apparaat aan de bridge koppellen.

4.5

WeChecked waardering

4

Mogelijkheden

5

Vormgeving

4

Prijs

5

Slimheid