Wall switch module

EAN: 8719514318045
(4.25) uit 22 beoordelingen
Beste prijs:

35,99

Hoogste prijs:

55,99

Hue wandschakelaarmodule

Verkrijgbaar bij 12 shops:

Swipe voor alle prijzen

Wall switch module

Met de Wall switch module, ofwel wandschakelaarmodule, kun je elke bestaande schakelaar vanaf de Hue app bedienen. Hierdoor kun je elke bestaande lamp of meerdere Hue lampen in je huis tegelijk bedienen.

De wall switch module is tijdens de CES 2021 aangekondigd en zal in de lente beschikbaar komen. De wall switch heeft een adviesprijs van 39,95 (enkel) of 69,95 voor een duopack.

De missende schakel.

Met de Wall switch module heeft Philips Hue de missende schakel opgevuld. Het was nog niet eerder mogelijk om op afstand bestaande lampen die achter schakelaars werkte te kunnen bedienen. Met deze switch hoef je niet meer op te staan en een schakelaar om te zetten om een lamp aan of uit te zetten. De Wall switch module behoort tot de Hue accessoires categorie.

Werkt op batterij

De batterij werkt maar liefst vijf jaar waardoor je niet jaarlijks schakelaars hoeft de ontmantelen en een schakelaar moet vernieuwen.

Bedien met de app of met je stem.

Net als elke Hue lamp kun je ook de wall switch module bedienen met de Philips Hue app of met je voice apparent zoals Google Home, Siri of Alexa.

Gemakkelijk te installeren

Tip: schakel altijd de groep in je meterkast uit zodat je geen stroom meer ontvangt op de schakelaar die je wilt aanpassen!

Voor het installeren van de wall switch hoef je geen technicus te zijn. Je haalt simpelweg de schakelaar van het basis plaatje, verwijderd de basis plaat (met schroevendraaier) en verlengt de draden.

De Wall switch bevind zich achter de schakelplaat.

Geen dim functie.

Ondanks dat deze nieuwe toevoeging tot de Philips Hue familie groot nieuws is betekend dit helaas niet dat je ook de lamp daadwerkelijk kunt dimmen. De Wall switch is daadwerkelijk alleen bedoeld voor het aan en uitschakelen van een lamp. Dit betekend echter niet dat je enkel lampen zou kunnen bedienen, het kan misschien namelijk ook mogelijk zijn om bijvoorbeeld je wasmachine hiermee ook aan of uit te zetten.

Technische specificaties

2 jaar
ja
Beschermingsklasse
Klasse 3
beschermingsklasse
klasse iii
Breedte
3,8 cm
breedte
9,000 cm
Bridge vereist
Ja
brutogewicht
0,057 kg
demontage
geen demontage-informatie beschikbaar
ean/upc - product
8719514318045
Garantie
2 jaar
gebruikershandleiding
zorg ervoor dat je de lokale wetgeving volgt aan het einde van de (economische) levensduur van het product en gooi het niet weg bij het normale huishoudafval. door het product op de juiste manier af te voeren, voorkom je mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu en de menselijke gezondheid.
het product weggooien
zorg ervoor dat je de lokale wetgeving volgt aan het einde van de (economische) levensduur van het product en gooi het niet weg bij het normale huishoudafval. door het product op de juiste manier af te voeren, voorkom je mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu en de menselijke gezondheid.
hoogte
17,000 cm
Hoogte
4,3 cm
Inclusief batterijen
Ja
IP-classificatie
IP20
ip-waarde
ip20
Kleur
Wit
Lengte
1,0 cm
lengte
5,800 cm
Materiaal
Kunststof
materiaalnummer (12nc)
929003017101
middenstuk
ja
nettogewicht
0,025 kg
speciaal ontworpen voor
woonkamer/slaapkamer
Temperatuur wanneer in werking
0 °C - 35 °C
Vochtigheid wanneer in werking
0%
Zigbee Light Link
Nee

Wall switch module Waardering:

Met de Philips Hue Wall Switch module kun je met je oude schakelaar door meerdere scenes schakelen. Zo ben je niet afhankelijk van een losse dimmer switch op het gebruik van de app. De Wall Switch module is slim en vraagt met een levensduur van 5 jaar weinig onderhoud. Prijs technisch is deze nieuwe accessoire duur, maar de mogelijkheden zijn zeer interessant.

4.5

WeChecked waardering

5

Mogelijkheden

5

Vormgeving

3

Prijs

5

Slimheid