Philips Hue

Philips Hue Accessoires

Hue Accessoires

Philips Hue bied verschillende accessoires aan om je lampen te kunnen bedienen of te laten reageren.

Hue Bridge

De Hue Bridge wordt soms het hart van je Hue home benoemd. Het is een van de meest gebruikte Philips Hue Accessoires en zorgt ervoor dat je zowel binnen als buitenhuis controle over je lampen hebt.

Schakel lampen handmatig aan of uit

Heb je even je telefoon of tablet even niet bij de hand en heb je geen Google Home om tegen te praten? Dan kun je nog ouderwets de lampen aan en uitzetten. De schakelaars zijn gelukkig ook slim zodat je acties achter een ‘klik’ kunt zetten. Dit kun je vooraf aangeven in de Philips Hue app.

Hue Dimmer Switch V2

Met de Hue Dimmer switch kun je handmatig je lampen 5 scene’s laten wisselen. Daarnaast kun je ook alle lampen die gekoppeld zijn laten dimmen zonder de Hue app te gebruiken.

Hue Smart-knop

De Hue Smart-knop bied het gemak met simpel een enkele knop. Je kunt hiermee lampen aan, uitzetten en van scenes wisselen.

Hue Smart-stekker

Heb je een unieke lamp in huis en wil je enkel deze aan of uit zetten met je telefoon of stem? Dan bied de Hue Smart-stekker de mogelijkheid om op afstand een lamp te bedienen. Het is tevens handig om bijvoorbeeld je kerstboom hierop aan te sluiten, zodat deze tegelijk aan gaat als je een sfeervolle scene aanzet.

Hue Tap schakelaar (bijna niet meer verkrijgbaar)

Met de Hue Tap breng je een grotere schakelaar in huis waarbij je 4 scene’s aan of uit kunt schakelen. Je hangt de tap schakelaar vaak in een grotere ruimte waar meerdere Hue lampen bevinden. Zo kun je meerdere ruimte (zoals keuken en woonkamer) dezelfde scene tegelijk aan of uitzetten.

Bewegingsensoren

Er zijn meerdere bewegingssensoren beschikbaar als Philips Hue Accessoires. Met bewegingssensoren kun je ervoor zorgen dat lampen automatisch aan of uit gaan bij het detecteren van beweging.

Hue Bewegingsensor

De Hue Bewegingsensor is voor binnenhuis bedoeld en zorgt ervoor dat automatisch je lampen aan uit gaan. Daarnaast bied de sensor veel extra opties zoals temperatuur meten, licht intensiteit meter en kun je aangeven hoe lang een lamp aan moet blijven tot er geen beweging meer is gedetecteerd.

Hue Buitensensor

Met de Hue buitensensor kun je net als de binnen variant beweging detecteren en je buitenlampen automatisch aan of uitschakelen. Dit bied extra gemak zodat je niet meer in het donker het slot van je deur moet zoeken.

Hue Play HDMI Sync Box

De Hue Play HDMI Sync box zorgt ervoor dat je ervaring met film kijken of gamen nog meer verrijkt wordt. Met de Play Sync Box sluit je via HDMI je AppleTV, NAS, of PC/Mac aan en synchroniseert het beeld naar je hue lampen.

Verlengsnoeren

Soms moet je verlichting net wat meer afstand afleggen dan standaard wordt meegeleverd. Denk bijvoorbeeld aan de Hue Outdoor of Play lampen.

Hue Play verlengsnoer

Voor het gebruik van de Hue Play heb je soms een langer snoer nodig. Dit verlengsnoer werkt enkel met de Hue Play.

8718696171189

Hue Buitenvoeding (100w).

Voor het gebruik van outdoor lampen zoals sokkels heb je een extra voeding nodig. Je kunt op de 100w twee verlengkabels tot 30 meter aansluiten om nog meer lampen te verbinden.

Hue Buitenvoeding (40w)

Met de White and Color Buitenvoeding kun je zogenaamde low-energy sokkels aansluiten. Met de buitenvoeding kun je tot 35 meter aan verlengkabels en Hue lampen verbinden.

Hue Verlengkabel voor buiten (2,5m)

Met deze verlengkabel zorg je ervoor dat je 2,5 meter extra lange bij krijgt zodat je nog een lamp aan kunt sluiten.

Hue Verlengkabel voor buiten (5m)

Mocht je een langere afstand moeten afleggen, dan kun je de Hue verlengkabel van 5 meter gebruiken.