Play HDMI Sync Box

EAN: 8718699704803
(4.45) uit 33 beoordelingen
Beste prijs:

207,96

Hoogste prijs:

600,95

Philips Hue Play HDMI Sync Box

Verkrijgbaar bij 10 shops:

Swipe voor alle prijzen

Play HDMI Sync Box

Met de Philips Hue Play HDMI Sync Box reageren je lampen op het beeld van je TV. Ervaar het gemak van slimme lampen tijdens het kijken een film of gamen.

Werkt met je mediabox, AppleTV, Xbox, Playstation of Nintendo Switch.

Met de Hue play HDMI Sync Box kun je elk apparaat wat beeld richting je TV stuurt aansluiten. Er kunnen maar liefst 4 apparaten aangesloten worden op de Sync box. Hierdoor hoef je niet constant van HDMI kabel te wisselen en ben je voorbereid op de toekomst.

Ambilight 2.0 voor elke type TV.

Philip bied al jaren TV’s met Ambilight aan. Het beeld wordt door de TV vertaald naar licht. De Sync box werkt ongeveer hetzelfde en maakt het mogelijk om ook TV’s van anderen merken zoals Samsung of LG te voorzien van Ambilight. Ook ben je niet meer gelimiteerd tot enkel een lightstrip achter je TV maar kun je alle lampen in dezelfde ruimte laten reageren op het beeld wat je kijkt.

Hue Play producten

Philips Hue heeft meerdere Play producten inmiddels gelanceerd om je film, serie of game ervaring nog meer te verreiken. Zo bestaan er Hue White and Color Ambiance Play taffellampen (in wit en zwart) en de Play Gradient Lightstrip.

Play Tafellamp

Met de Play white and Color Ambiance tafellamp kun je meer kleur beleving creëren bij je TV of computer scherm. De Play taffellamp kun je zowel staand als liggend gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om de tafellamp tegen de muur of je scherm te plakken. Zo komt het licht achter het scherm vandaan.

Play gradient Lightstrip

Hue heeft een binnen en buiten versie van lightstrip die ook werkt met de Hue Sync Box. Hiermee kun je langere objecten zoals een kast of plafond verlichten met dezelfde kleur. Daarnaast heeft Philips de nieuwe Play Gradient Lightstrip aangekondigd, zodat je meerdere kleuren over dezelfde lichtstrip kunt creëren. Deze werkt enkel met de Philips Hue Sync HDMI Box en Hue Bridge.

Technische specificaties

adapterspanning
24 v
beschermingsklasse
ii - dubbel geïsoleerd
breedte
10,200 cm
breedte
18,2 cm
brutogewicht
1,043 kg
cec
yes
demontage
geen demontage-informatie beschikbaar
ean/upc - product
8718699704803
energieverbruik in stand-by
1 w
garantie
2 jaar
gebruikershandleiding
zorg ervoor dat je de lokale wetgeving volgt aan het einde van de (economische) levensduur van het product en gooi het niet weg bij het normale huishoudafval. door het product op de juiste manier af te voeren, voorkom je mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu en de menselijke gezondheid.
hdmi
2.0b with hdcp 2.2
hdmi sync box
ja
hdmi-kabel
ja
het product weggooien
zorg ervoor dat je de lokale wetgeving volgt aan het einde van de (economische) levensduur van het product en gooi het niet weg bij het normale huishoudafval. door het product op de juiste manier af te voeren, voorkom je mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu en de menselijke gezondheid.
hoogte
2,3 cm
hoogte
20,100 cm
ir-ontvanger
ja
kleur
zwart
lengte
29,600 cm
lengte
9,9 cm
levensduur
10000 hrs
materiaal
synthetisch & metaal
materiaalnummer (12nc)
929002275802
maximaal opgenomen vermogen
7 w
nettogewicht
0,455 kg
nettogewicht
0,680 kg
ondersteund
bluetooth 4.2 for installation with wifi
poorten
4
spraakassistenten
amazon alexa
temperatuur wanneer in werking
0 °c - 40 °c
videoresolutie
up to 4k 60hz; 1080p & 1440p 120hz , hdr10+ & dolby vision,
vochtigheid wanneer in werking
5%
voedingsadapter
yes
wifi
802.11 b/g/n/ 2.4 ghz

Play HDMI Sync Box Waardering:

Met de Philips Hue HDMI Sync Box verlichten je lampen automatisch met het beeld van je TV of beeldscherm mee. Het apparaatje leest het HDMI beeld uit en vertaald deze naar je TV en lampen. Zo kun je griezelige scenes extra spanned beleven of nog meer van die serie genieten. Helaas werkt het apparaat niet als je via je smartTV een app gebruikt om een serie of film te bekijken. Daarnaast is de prijs ook aan de stevige kant. Desondanks deze nadelen zijn er nog steeds tal van mogelijkheden om alsnog te genieten van je licht. Je kunt bijvoorbeeld wel de Philps Hue HDMI Sync box koppelen aan een AppleTV waar je dan de apps bij gebruikt.

4.3

WeChecked waardering

4

Mogelijkheden

5

Vormgeving

3

Prijs

4

Slimheid

Play HDMI Sync Box vragen: