Philips Hue

Starterkit

De Hue Starterkit is zoals de naam al prijs geeft een pakket om je op weg te helpen met Philips Hue.

Net als alle Philips Hue lampen zijn ook de starterkits in verschillende kleurtinten en fittingen beschikbaar.

E27 en GU10

Philips Hue richt zich in Nederland voornamelijk op de E27 en GU10 (ofwel inbouwspots) fittingen. Dit zijn de meest gebruikte type fittingen, maar natuurlijk kun je ook voor je E14 fitting losse lampen kopen.

De E27 type is het meest verkochte product, maar door de opkomst van inbouwspots is er ook gekozen om een GU10 versie uit te brengen.

Beschikbare HUE starterkits:

White Ambiance Starterkit E27
Hue White Starterkit E27

Goedkoop je Hue collectie uitbreiden

Elke Hue starterkit bied een combinatie van minimaal een aantal lampen, een bridge en soms ook dimmers of slimme knoppen. De Starter kit is zoals beschreven bedoeld om mee te starten, echter gebruiken de ervaren Hue liefhebbers ook deze kit omdat de prijs relatief goedkoper is. Hoe komt dit?

Hue Bridge

Elke Hue Bridge heeft een maximum capaciteit van 50 lampen. Hierna ben je genoodzaakt om een nieuwe bridge aan te schaffen. Vijftig Hue lampen klinkt als beginner veel, maar wees niet verrast dat je door de jaren heen je collectie blijft uitbreiden.

De aanschafwaarde van een nieuwe losse bridge zit momenteel op de <PRIJS>. Omdat sommige mensen dit een relatief dure prijs voor een losse bridge vinden verkopen mensen ook bridges los op marktplaats. Hierdoor blijft er een kleine winst over, mits je natuurlijk een goede deal sluit. Heb je net als vele andere geen zin in marktplaats gedoe bekijk dan de actuele prijze van een Hue Bridge