Philips Hue

Philips Hue White Ambiance

Philips Hue White Ambiance
Philips HuePhilips Hue White Ambiance

Breng meer warme en koude wittinten in huis met de Philips Hue Ambiance White.

Philips heeft een breed scala aan kleurtype lampen op de markt. Naast de basis White versie, is tevens de White Ambiance in het leven gebracht. Met de White Ambiance versie haal je meer warme tinten en koude tint in huis.

Philips Hue White Ambiance specificaties

De White Ambiance versie bied een kleurtemperatuur bereik van 2200K tot 6500K. Je kunt dit vergelijken met zonsopgang / ondergang tot een wit neutrale kleur van een standaard monitor of TV.

Zoals de White versie kun je ook de White Ambiance van 0 tot 100% dimmen. Dit doe je vanuit de Philips Hue app door het schuifje van links naar rechts te vegen als een lamp aan staat.

Met de White Ambiance versie krijg je tevens scenes tot je beschikking. Deze zijn vooral handig als je een boek wilt lezen (scene ‘Lezen’), even tot rust wilt komen (scene ‘ontspannen’) of juist veel licht kan gebruiken (scene ‘energie’).

De Philips Hue White Ambiance kleur is beschikbaar in E27, E14, GU10. Hiermee kun je bijna elke lamp in je huis vervangen en slimmer maken.

Duurder dan de White versie

De White Ambiance is duurder dan de white versie maar het prijsverschil is te onderbouwen door het bredere bereik van kleurtemperatuur, de extra scene’s en de mogelijkheid om het als wake-up light te gebruiken.

Philips Hue White Ambiance Starterkits

Of je nu begint, of je collectie wilt uitbreiden. Philips Hue bied meerdere type starterkits aan. Hiermee heb je voor een relatief goedkopere prijs meerdere lampen in één pakket. De starterkit heeft altijd minimaal een Bridge, zodat je meerdere lampen kunt gebruiken en ook buitenhuis controle over je lampen hebt.

Bekijk alle starterkits

Ontdek ook andere kleuren.

Naast de White Ambiance versie lampen bied Philips Hue ook de goedkopere White versie, duurdere White and Color Ambiance en Gradient (sinds 2020) lampen uit.