Philips Hue

Philips Hue White and Color Ambiance

Philips Hue White and color ambiance
Philips HuePhilips Hue White and Color Ambiance

Haal alle kleurtinten in huis met Philips Hue White and Color Ambiance lampen.

Philips heeft een breed scala aan kleurtype lampen op de markt. Naast de basis White en White Ambiance versies breng je met de White and Color Ambiance versie kleur in huis. Kies uit alle tinten wit en ruim 16 miljoen kleuren om je ruimte van sfeer te veranderen.

Philips Hue White and Color Ambiance specificaties

De White and Color Ambiance versie bied een kleurtemperatuur bereik van 2200K tot 6500K. Je kunt dit vergelijken met zonsopgang / ondergang tot een wit neutrale kleur van een standaard monitor of TV.

Zoals de White versie kun je ook de White and Color Ambiance van 0 tot 100% dimmen. Dit doe je vanuit de Philips Hue app door het schuifje van links naar rechts te vegen als een lamp aan staat.

Met de White and Color Ambiance versie krijg je tevens scenes tot je beschikking. Deze zijn handig als je een boek wilt lezen (scene ‘Lezen’), even tot rust wilt komen (scene ‘ontspannen’) of juist veel licht kan gebruiken (scene ‘energie’).

De Philips Hue White Ambiance kleur is beschikbaar in E27, E14, GU10. Hiermee kun je bijna elke lamp in je huis vervangen en slimmer maken.

Duurder dan de White Ambiance versie

De White and Color Ambiance is duurder dan de White Ambiance versie maar het prijsverschil is te onderbouwen door het bredere bereik van kleurtemperatuur en natuurlijk de miljoenen meer kleuren die je kunt selecteren.

Philips Hue White and Color Ambiance Starterkits

Als je nieuw bent met Philips Hue, of je wil je collectie uitbreiden, Philips Hue bied meerdere type starterkits aan. Hiermee heb je voor een relatief goedkopere prijs meerdere lampen in één pakket. De starterkit heeft minimaal een Bridge in het pakket zodat je meerdere lampen kunt gebruiken en ook buitenhuis controle over je lampen hebt. In sommige starterkits zit tevens een dimmer bij zodat je niet altijd enkel de lampen met de Hue app hoeft te bedienen. De zijn verkrijgbaar in E27 formaat en GU10 (inbouwspots).

Bekijk alle starterkits

Ontdek ook andere kleuren.

Naast de White and Color Ambiance versie lampen bied Philips Hue ook de goedkopere White versie White Ambiance en Gradient (sinds 2020) lampen uit.