Slimme Video Deurbel

EAN: 3700730503617
(3.55) uit 33 beoordelingen
Beste prijs:

229,95

Hoogste prijs:

349,95

Slimme video deurbel

Verkrijgbaar bij 7 shops:

Swipe voor alle prijzen

Slimme Video Deurbel

Na de aankondiging begin 2019 door Netatmo bleef het lang stil omtrent de Slimme video Deurbel. Toch is dan eindelijk goed nieuws na ruim anderhalf jaar, namelijk dat het product nu officieel beschikbaar komt op 28 september!

Slimme deurbel

De Netatmo Slimme Video Deurbel is meer dan enkel een standaard video deurbel. Net als de Netatmo Welcome bied de deurbel versie persoon herkenning waardoor enkel een bericht ontvangt als iemand daadwerkelijk voor de camera staat. De Slimme Video Deurbel heeft een 1080P full HD camera met een kijkhoek van 160 graden. dankzij de infrarood camera heb je ook ’s nachts een duidelijk beeld. Tweeweg communicatie is mogelijk, wat inhoud dat je in gesprek kan gaan met je bezoeker. Met de Slimme Video Deurbel kun je zogenaamde alert-zones inzetten zodat je overburen niet constant een alert triggeren. Ook is het product volledig weerbestendig tegen regen, sneeuw, vocht, stof en vervuiling.

Netatmo app en opslag van beelden.

Via de Netatmo Security app kun je een tijdlijn van activiteiten inzien. Net als de Welcome en Presence outdoor camera van Netatmo worden beelden lokaal op de deurbel opgeslagen. Er is ruimte voor een Micro SD-kaart tot maximaal 32GB (klasse 10). Het is ook mogelijk om beelden naar een FTP server (eigen server/NAS), of Dropbox-cloud beelden op te slaan. Het voordeel is dat je niet gebonden bent aan een abonnement zoals concurrenten Ring of Nest hanteren. Je hebt dus niet een limiet van maximaal 24 uur gratis achteraf terug kijken.

Benodigdheden:

Om de Slimme Video Deurbel te kunnen gebruiken heb je minimaal een Wifi (2.4 GHz) verbinding nodig. Je moet een bedrade deurbel (bel en gong) hebben om het apparaat te kunnen gebruiken. De deurbel werkt dus niet op een eigen accu.

Met Homekit ondersteuning.

De deurbel werkt met Homekit, wat betekend dat je ook Siri kunt vragen om de camera te starten en acties uit te voeren. Door de koppeling met homekit kun je ook automations opzetten. Netatmo heeft ook aangekondigd homekit security video te ondersteunen en komt later dit jaar als software update uit.

Technische specificaties